Torpet Mon

Posted in Bed & Breakfast i Göteborg

Torpet Mon

Detta mysiga och unika Bed & Breakfast ligger vackert inbäddat i naturen vid Skatås motionsspår i Göteborg. Nära till såväl lugna och harmoniska omgivningar som till Göteborg centrum.Beläget i ett vackert naturområde precis vid Skatås och i närheten av Stora Delsjön där man kan ta sig ett svalkande dopp på sommaren.

Med anor från 1900-talets början fortsätter hotellet traditionen, en mångfaldig liten gård där miljön är i fokus. De finns i natursköna Delsjön och här producerar de grönsaker, frukt, bär och ägg från olika fåglar. De tillverkar även en del möbler och inredningsdetaljer av järnskrot, gammalt trä och upphittade fynd enligt principen reuse & remake.

Den omtalade och generösa frukostbuffén har allt man kan önska sig och om vädret tillåter kan denna avnjutas under äppelträden i trädgården, om inte så inne i matsalen bredvid den sprakande kakelugnen. Rummen är nyrenoverade i riktig hotellstil, alla rum är designade och inredda individuellt.

Boka Torpet Mon Direkt!

 

 

Information om Torpet Mon

Parkering parkering tillgängligt (gratis)

Husdjur Ej tillåtna

Trådlöst internet Gratis trådlöst internet finns på hotellet

Antal rum Ditt hotell har 4 rum

Incheckning Från klockan 15.00 Utcheckning Innan klockan 11.00

Faciliteter:

# Skrivbord med eluttag
# Tvättservice
# Gratis tidningar
# Trådlöst internet i publika utrymmen
# Uthyrning av cyklar
# Extra hygienartiklar

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>