Niklas Ekstedt - Ny råbiff från ikväll, @restauranghillenberg Kapris, rödbeta, dijonnaise, smörgåskrasse, äggula. | Facebook
![Ekstedt at The Yard i London - Restaurangens meny, öppettider, bokning, recensioner samt priser | TheFork Ekstedt at The Yard i London - Restaurangens meny, öppettider, bokning, recensioner samt priser | TheFork](https://res.cloudinary.com/tf-lab/image/upload/w_488,h_488,c_fill,g_auto:subject,q_auto,f_auto/f_auto,q_auto,g_auto:subject,w_488,h_488,c_fill/customer/9b31fa1f-c0b8-4af5-ac6d-b17687b1f3b8/e90d65c2-6b68-4674-baa8-fed576395991.jpg)
Ekstedt at The Yard i London - Restaurangens meny, öppettider, bokning, recensioner samt priser | TheFork
Ordfronten #26 : Niklas Ekstedt & Mats-Eric Nilsson om Ekstedt över öppen eld och Måltidens magi - Ljudbok - Niklas Ekstedt, Mats-Eric Nilsson - ISBN 9789179459567 - Storytel
![Rätt nr 2: torkad ren, löjrom och kolgrädde. – Bild från Restaurang Ekstedt, Stockholm - Tripadvisor Rätt nr 2: torkad ren, löjrom och kolgrädde. – Bild från Restaurang Ekstedt, Stockholm - Tripadvisor](https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/18/cb/c5/a0/photo1jpg.jpg)